Wally's Pret Parade


Wally Preyll Pret Parade te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlVoor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is deze kindershow bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast.

Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken.

Wally Preyll Pret Parade te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe show is interactief, dat betekend dat alle kinderen mee kunnen doen, na de onzichtbare pratende hond worden eerst de spieren losgemaakt met een dansspel en daarna de wereldkampioenschappen stenen stapelen, figuur poepen, spek eten, het lange Jan spel en een supergrote 4 op rij, er wordt gezongen, evt. met laserkaraoke en gedanst, geplaybacked en voor de winnaars zijn er altijd een leuke prijzen te winnen.

De show duurt 60 minuten (winkelcentra eventueel 4 x 30 minuten), maar is altijd uit te breiden naar uw wensen en budget.
Wally's show is anders dan de gemiddelde kindershow en dit bewijzen we maar al te graag.
 

Ook te boeken in
Sint en Kerstsfeer:
klik hier

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis