Straatgoochelaar


tafelgoochelaar - table magic te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlReeds in de Middeleeuwen is de straatgoochelaar een bekend fenomeen.
Op onnavolgbare wijze wisten zij hun publiek te boeien.

Hij verstaat de kunst om het publiek met gelijksoortige acts te vermaken.
Uitgedost als straatartiest trekt hij van straathoek naar straathoek om steeds groepen mensen te boeien, te verbazen, aan het lachen te brengen en zelfs een aandenken mee te geven.

tafelgoochelaar - table magic te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlHet straatgoochelen van de straatartiest bestaat uit korte acts, voor een deel non-verbaal, vol van vingervlugheid en afleidingstechniek.
Vol humor en amusement.
Een aantal toeschouwers wordt ingeschakeld bij de te vertonen goocheltrucs.
Dit is erg vermakelijk.
Hoe langer de act duurt hoe groter de groep toeschouwers rond de straatgoochelaar wordt.

Niet zelden wordt de doorgang van het publiek bemoeilijkt door de grote groep mensen die naar de straatartiest komen kijken.
Een enkele maal moest Peter zelfs zijn act onderbreken op last van de politie die een vrije doorgang wilde garanderen in geval van calamiteiten.

Deze oervorm van goochelen is nog steeds actueel en up-to-date

  Ä 550,00 Korte acts gedurende max 3 uur
(0verdag Ä 495,00)
inclusief reiskosten binnen Nederland en BelgiŽ
Prijzen exclusief BTW

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis