Sergio en Coco op pad


Serge en Coco kindershow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlSerge en Coco op pad is een walk-around animatie.
Het aapje Coco zit op een klein buikorgeltje van Serge.
Serge's stem, en die van Coco, worden versterkt door het orgeltje.
Zeer geschikt voor openingen, pretparken, deuranimatie, kerst evenementen etc.
Serge draait aan het orgeltje dat bekende deuntjes voortbrengt.
Veel kans om zijn muziekjes te laten horen krijgt hij niet want het levensechte en pratende aapje Coco bemoeit zich met alles en iedereen.
Een schitterende en aandoenlijke animatie met veel humor.

Serge en Coco kindershow te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlAls een van de weinige in Nederland die het buikspreken beheerst verkeert Serge in de ellendige situatie dat-ie dit niet nodig heeft.
Na lang oefenen en veel gedoe is hij aan een aapje, Coco, gekomen, maar Coco kon al zelf praten!  Al dat oefenen voor niets. Hoeveel ellende kan een mens aan!!!

Deze animatie is aan te passen aan diverse thema's of speciale opdrachten. Desgewenst kunnen speciale muziekstukken door orgelklanken worden afgespeeld.

Serge en Coco spelen een aantal blokken van ongeveer 20 minuten, dit is afhankelijk van de locatie en de wens van de opdrachtgever.
Serge en Coco waren een seizoen lang te zien op de Efteling en zijn een graag geziene gast bij premières van kinderfilms.

Voor prijsindicatie 

Ook te boeken in
Sint en Kerstsfeer:
klik hier

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis