Madame Rouge-Blanc


Madam Rouge et Blanc te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet rood als de kleur van de liefde en wit als vrolijk stralende energie komen Monseigneur et Madame Rouge-Blanc de hartstocht verspreiden op uw evenement.
Met alle rariteiten, knipogen en sjansacties nemen ze de dorpspleinen in en voorzien uw feest van gestileerde gekkigheid!
Het mannetje met de hoge hoed blaast in opperste serieusheid zijn bellen, en het vrouwtje, met enorme verentooi, is zo ijdel als een pauw!

Samen hebben ze een aparte energie, en gaan op onderzoek uit tussen het publiek.
Het is tijd voor feest en grappen, voor trucs en bellen! 

  695,00 Tijd; 3 x  30 min of 2 x 45
binnen 3 uur

duo 995,00

)
Reiskosten; 0,40 af regio Amsterdam

Madam Rouge et Blanc te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlLa Troupe du Rouge - Blanc

Komt dat zien! Daar komt de bonte parade, uit vervlogen tijden! Als je de Troupe du Rouge-Blanc voorbij ziet lopen wordt je teruggezogen in de tijd!

Het circus komt naar de stad!

De olifanten en pipowagens fantaseer je er zo bij. Vrolijk marcheren de dansmariekes, de clown lacht en springt, de grote driewieler wordt met trots voorbij gefietst door een jongleur op een eenwieler, de vaandelzwaaiers wuiven met hun vlaggen, en twee bepluimde meisjes fietsen rond op onvoorstelbaar kleine fietsjes! Een Spaanse dame huppelt vrolijk mee onder haar parasolletje.
Madam Rouge et Blanc te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlDe steltlopers, Monseigneur et Madame Rouge-Blanc, sluiten de groep af.
Hun romantiek straalt uit de nostalgische knipoog die ze nog even geven als ze achterom naar je kijken.
Kom mee! Blijf niet staan! Kom mee naar het feest!

De Troupe du Rouge-blanc kan parades lopen, sfeer maken, een warm ontaal geven langs de rode loper, zich opsplitsen in kleine groepjes en fietswedstrijdjes houden, ballonnen vouwen, mini-circus-workshops geven, hoepelcursusjes, rode neusjes schminken, dansen achter de driewieler aan, etc.

Complete parade bestaat uit 16 personen:

Madam Rouge et Blanc te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl1Koploopster
2 Vaandeldraagsters
2 Clowntjes op minifietsjes
1 Jongleur op hoge eenwieler
1 Ballonnenclowntje op eenwieler
4 Steltloopsters
1 Clown op driewieler
1 Spaanse Dame met Parasol
1 Hoepelaarster / Cheerleader
2 Meewandelende acrobate

 

 p.o.a. Tijd; 4 x 30 min (max 4 uur)
wagens 4  x 30 min
Reiskosten; 0,40 per  Km regio Amsterdam
Prijzen exclusief BTW

*  Het basispakket bestaat uit twee keer 45 minuten, met een minimum pauze van 45 minuten. Deze is tevens uitbreidbaar per 45 minuten met telkens dezelfde minimum pauze van 45 minuten tussenin.


Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis.
Ook voor artiesten in het wereldje van de 'Goud van Oud', Country & Western en het Indische circuit (Indorock) weet Kwekel Evenementen als geen ander de weg.

Info and/or bookings:  + 31 181 324310  or mailto: info@kwekel-evenementen.nl