Foto actie Pretty Picture


Fotoactie Pretty Picture te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlPretty Picture is een kleurrijke verzameling mobiele foto-acts waarmee u de gasten van uw evenement op originele en vooral ludieke wijze kunt laten portretteren.
Daarbij wordt gebruik gemaakt van een direct-klaarcamera en een aantal bijzondere rekwisieten.
De direct-klaar-fotoís worden ter plekke voorzien van een representatief fotoframe en als aandenken meegegeven aan uw gasten.
Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek.
Opgewekt vraagt zij uw gasten of zij hun stemming mag peilen door ter plekke een foto van ze te maken.

Fotoactie Pretty Picture te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMet de act Pretty Looks kijken uw gasten even door de ogen van een ander en werpen ze een verrassende blik op zichzelf.
Opgewekt biedt zij uw gasten de mogelijkheid de wereld door de ogen van een ander bekijken om zo een frisse kijk op zichzelf te krijgen.
Zij worden vervolgens  uitgenodigd een keuze te maken uit de verschillende 3-dimensionale brillen met ogen op stokjes.
Elke bril bevat een ander paar ogen met aan elke kant ook weer een andere blik.
Door met deze brillen voor de camera te poseren ontstaan niet alleen hilarische portretten, maar ook komische taferelen voor de omstanders.


Met de act Pretty Oeps! stappen uw gasten op speelse wijze in de komische wereld van strips en cartoons. Absurde stripkreten als: AAAH!, GRMPF!? en EEEK! zijn er om uitgeroepen te worden en dat is precies wat uw gasten bij Pretty Oeps! kunnen doen.
Gekleed in een wonderlijk zwart-wit letterkostuum en vergezeld van bijpassende tekstballonnen met kreten begeeft zij zich tussen het publiek. Op sympathieke wijze vraagt zij uw gasten een bordje met strip kreet te selecteren en daar mee te poseren voor de camera.
Fotoactie Pretty Picture te boeken bij www.kwekel-evenementen.nlMaar met een strak gezicht neemt Pretty Oeps! natuurlijk geen genoegen! Met veel humor worden uw gasten gestimuleerd een bijpassend gezicht te trekken om het plaatje te versterken.
De mix van de realiteit en de komische tekstbordjes leveren niet alleen hilarische, strip-achtige foto's op, maar ook zeer komische taferelen voor de omstanders.

Met de act Pretty ABC stelt u uw gasten een hilarische, absurde, prikkelende of dringende vraag die aansluit bij uw evenement.
Op verzoek van onze actrice noteren zij zelf het antwoord in een kleine tekstballon en poseren daarmee voor de fotocamera.
Zo kunt u met Pretty ABC bijvoorbeeld vragen naar een mening, een herinnering, een naam.
Of naar een droom, een slimme oplossing, een goed idee, een grote wens of een reactie op bijvoorbeeld een nieuw product of voorstel.
Om de foto nog meer zeggingskracht te geven, kunt u het tafereel ook aanvullen met een toepasselijk object dat aansluit bij uw vraag, zoals een product, een folder, een gevuld glas etc.Fotoactie Pretty Picture te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

De act Pretty Smile peilt op hilarische wijze de stemming van uw publiek.
Opgewekt vraagt zij uw gasten of zij hun stemming mag peilen door ter plekke een foto van ze te maken. Om hun stemming te vergroten kunnen de gasten kiezen uit verschillende 3-dimensionale monden op stokjes die in het kostuum worden meegedragen.
Elke mond vertegenwoordigt een andere stemming.
Door met deze monden voor het gezicht voor de camera te poseren ontstaan niet alleen komische portretten, maar ook vermakelijke taferelen voor de omstanders.
Fotoactie Pretty Picture te boeken bij www.kwekel-evenementen.nl

Deze ludieke foto's worden ter plekke voorzien van een toepasselijk full color fotoframe, desgewenst aangevuld met een feestelijke boodschap en logo, en aan uw gasten meegegeven als aandenken aan uw winterevenement.

Deze fotoact is een prachtige verschijning op uw evenement en verrast jong en oud met sympathiek entertainment, speelse interactie en ludieke direct klaar foto's als aandenken aan het moment.

Deze fotoact is een bijzondere combinatie van theater en direct klaar fotografie.
Een actrice gekleed in een prachtig kostuum, begeeft zich tussen de gasten op uw evenement.
Met behulp van originele en mooi uitgevoerde rekwisieten, een direct klaar camera en een flinke dosis humor, zet zij uw gasten op de foto.
Zo ontstaat sympathiek, interactief entertainment en een uniek portret als aandenken aan uw evenement.
Elke foto wordt ter plekke voorzien van een representatief fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciŽle)boodschap en aan de geportretteerden overhandigd.
 

Voor prijsindicatie 

Speellocatie
De act kan zowel binnen als buiten (mits droog!) worden gespeeld zolang de hoogte van de ruimte minimaal 3 m. is en er gemiddeld 1,5 m. ruimte is om tussen de gasten/decor/meubels etc. door te lopen.
De speellocatie moet zonder trap bereikbaar zijn om beschadigingen aan het kostuum te voorkomen.

Act op maat
Met een act op maat kunt u een foto-act aanpassen aan het thema van uw evenement of campagne. In combinatie met een fotoframe op maat benut u de communicatiemogelijkheden van de foto-act optimaal.
Afhankelijk van uw wensen en het type evenement wordt een bestaande fotoact aangevuld met toepasselijke objecten, of worden de rekwisieten volledig vervangen door andere objecten, die beter aansluiten bij het thema.

Ook te boeken in
Sint en Kerstsfeer:
klik hier

De Winkelcentrum Entertainment Specialist, Winkelcentrum Opening en winkelcentra evenementenorganisatie voor uw winkelcentrum.
Attracties, acts, mobiele muziek, entertainment verzorgt en aangeboden door Kwekel-Evenementen.nl.

Naast uw extra klanten presentjes door het jaar heen, hebben wij uitgebreide mogelijkheden om de jaarlijks wederkerende feestdagen: Valentijnsdag, Carnaval, Pasen, Koningsdag, Moederdag, Vaderdag, Halloween, Sinterklaas en Kerstmis